zondag, augustus 22, 2004

Stromende regen in Enschede

Na een heerlijk ontbijt met de auto naar Enschede gereden. Jan heeft onderweg veel verteld over zijn klantjes. De auto in een hele grote parkeergarage gezet ( echt heel groot)en gewinkeld in Enschede. Bij de Media-markt hebben we nog een digitaal cameraatje voor 11,40 gekocht ( Jan moet hem nog wel even ruilen, want deze is voor Windows 2000 en wij hebben Windows XP). We moeten er natuurlijk geen hele bijzondere dingen van verwachten, maar hij is mooi klein en je steekt hem zo even in je broekzak.
Ondertussen was het gaan stortregenen en wij waren daar niet op berekend. Geen jassen of paraplu's. Heel hard hollen dus over de markt en snel bij de Bijenkorf naar binnen. Daar gesnuffeld en een kom Toscaanse tomatensoep gegeten. Benthe was er ook van aan het smullen.
Terug naar het Hotel en daar een poosje geluierd op bed en gekeken naar de Olympische spelen, terwijl Benthe languit op bed een gat in de middag sliep.
Daarna chique gedineerd in 1 van de restaurant in het Hotel. Ik weet al niet meer wat we gegeten hebben, maar het was heerlijk. Wel duurde de tijd tussen de verschillende gangen ons erg lang. Benthe heeft het echt goed volgehouden en ruim 2.5 uur bij ons aan tafel gezeten.
Nog lekker gelezen op de hotelkamer en toen naar bed.

Geen opmerkingen:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails