dinsdag, augustus 10, 2004

Punkie

Weer op de fiets. We waren 4 minuten later dan gisteren bij de ingang van het terrein naar het KDV, maar dat komt omdat we onderweg nog even zijn gestopt om foto's te maken van de haver, de rogge en de gerst (daar kun je niet vroeg genoeg mee beginnen.....).
Het was weer erg warm op het werk en ik ben dan ook erg blij dat de weerman in het Journaal meldde dat het warme weer voorlopig wegblijft (even bijkomen en afkoelen).
Benthe was een ware punkie. Anja had met water een echte hanekam gemaakt en Benthe vond alles best. Benthe en haar nieuwe coupe op de foto zetten was een stuk lastiger. Vanuit het KDV even bij Elly, Ton, Rianne en Eline aan geweest om wat af te spreken voor de verjaardag van Eline op 13 augustus. De dames lagen languit in het nieuwe zwembad.
Het betrok al een beetje toen we wilden wegrijden naar huis en er vielen wat spatjes, dus nog maar even gewacht. Ton stelde voor ons naar huis te brengen met de auto, erg lief, maar we zijn toch droog overgekomen op de fiets. Jan was al thuis en fris gedoucht.
Van Hilde en René een vakantiekaart uit Luxemburg. Zij schrijven:"Gezellige camping, mooi weer, lekker lezen ( "Berini mysterie" nog niet aan begonnen!!") Zwemmen in het meer bij Weiswampach ( ik kan het niet helemaal goed lezen ). Watervallen van Coo. Volgende week Luxemburg, Petit Slusse en de grotten van Remouchamps. We vermaken ons prima. Liefs René en Hilde en een dikke knuffel voor Benthe".

Geen opmerkingen:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails