zondag, augustus 22, 2004

Boekelo

We zijn er even tussen uit geweest, maar we zij weer "back in town" en nu de was in de wasmachine zit en we even bij opa en oma aan zijn geweest ( ook terug van vakantie), tijd om het weblog bij te werken. Waar waren we de afgelopen dagen? In Boekelo, in Belevingshotel Bad Boekelo.
Het was daar heerlijk. Mooi hotel, kamer en heerlijk eten en het koffie-assortiment helemaal te gek.
Vrijdag zijn we rustig heen gereden. Benthe had zin in de fles en het was nog te vroeg om naar het hotel te gaan. In deze omgeving rijdt Jan ook veel voor UPS, dus wist Jan wel een lekker restaurantje, waar je volgens zijn collega's heerlijke broodjes kon eten ( een soort AC-restaurant volgens Jan). Ik heb echt heel erg moeten lachen: komen we in de stampvolle kantine van het CBR. Langs de wand plastic stoeltjes waar zenuwachtige pubers zaten te wachten voor hun theorie-examen. We hebben maar snel rechts-om-keert gemaakt en terug in de auto dacht ik dat ik niet meer bij kwam.
In Boekelo zelf was wel een gezellig eetcafé-tje. Toen naar het Hotel, waar je zintuigen volop kunnen "beleven". Mooie muziek, heerlijke (Rituals) geuren. Je kon zelfs de geur van het linnengoed zelf bepalen. Na een flinke wandeling zijn we in Boekelo bij een Steakhouse wezen eten. Benthe ook in een "boomstammen"- kinderstoel. Benthe wiebelde ritmisch mee op de mexicaanse muziek. Toen loungen in de koffie-hoek met een koffie-Bailey's.
Benthe sliep natuurlijk bij ons op de kamer en deed de oogjes niet eerder dicht dan toen wij ook in bed lagen en de lichten uitgingen.

Geen opmerkingen:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails