donderdag, oktober 21, 2010

Nachtje Boekelo, Dagje Enschede

In juni bood ik op de site hotelkamerveiling.nl op een hotelbon voor de Sandton hotelketen waaronder ook Hotel Boekelo valt. In dit hotel waren Jan, Benthe en ik al eens geweest en het leek mij leuk om er nu eens met ons 4-en naar toe te gaan. Maar voor ons vieren had ik 2 bonnen nodig, dus bood ik eind augustus nog eens mee. Het was nog even spannend of het zou lukken om in de door ons gewenste periode 2 vrije kamers te bemachtigen, maar het is helemaal goedgekomen en zo waren we in de nacht van 19/20 oktober een nachtje te gast in Resort Bad Boekelo in Boekelo ( bekend van de military Boekelo die net was afgelopen). We boften met 2 kamers naast elkaar met een "connecting door" en de luxe van 2 badkamers, 4 bedden ( de meiden: "geen stapelbed?") en 2 televisies.
Het hotel heeft ook een eigen zwembad en net aangekomen in het hotel hebben Jan en de meiden dan ook meteen een duik genomen. Lekker gegeten bij het Steakhouse in Boekelo en daarna nog een uurtje gebowld op de "glow in the dark- bowlingbaan" in het hotel. Nog even lekker relaxed tv gekeken op de kamer en heerlijk geslapen. Ontbijtbuffetje 's morgens, het was allemaal leuk!




















Jan komt eigenlijk elke dag wel bij de Grolsch fabrieken ( niet om er te drinken, maar om er pakketjes weg te brengen), maar was nog nooit in de Grolsch shop geweest. Dat kon dus mooi vandaag. De dames achter de balie herkenden Jan in eerste instantie helemaal niet nu hij niet in UPS-bruin binnen kwamen lopen, maar al snel viel het kwartje. In de Grolsch fabrieken ruikt het naar bier, maar Brecht maakte zich onsterfelijk door te roepen, "Het ruikt hier naar zwembad, gaan we hier zwemmen?". Een paar voorbij lopende mannen wisten niet wat ze hoorden en moesten erg om Brecht lachen. "Zwembad? Er is wel veel water, maar geen zwembad!".
In de shop kochten we alvast een cadeautje voor Wim en een paar flesjes Herfstbok met een mooi glas voor Jan. De meiden kregen nog een mooie ballon. Was leuk om even te kijken.







En van de Grolsfabrieken gingen we naar de Grolsch Veste, het stadion van FC- Twente
Nu weten we dat de westrijd FC-Twente -Werder Bremen eindigde in 1-1. Maar toen we vanmiddag bij de Grolsch Veste waren hing er nog een gezonde spanning rondom het stadion. Er stond al wel wat beveiliging, maar toch konden we gewoon heel dichtbij het stadion komen en zelfs even een foto maken van Benthe bij de spelersbus. Volgens Jan liepen er ook voetballers rond, maar in hun nette pakken herkende Benthe ze niet van de voetbalplaatjes uit haar AH-verzamelboek.





En tot slot keken we nog gezellig met z'n 4-en in CineStar ( een hele grote bioscoop met wel 10 zalen) de superleuke film Toy Story 3.


Geen opmerkingen:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails