woensdag, oktober 15, 2008

Naar Circus Bongo met Appie Hein

Zelfs collega's spaarden de afgelopen weken mee om de spaarkaarten van AH voor Circus Bongo vol te krijgen. We hebben zeker 10 kaartjes bij elkaar gespaard en da's toch leuk. Vanmiddag was het zo ver en op de fiets reden we naar het circusterrein op het veld tussen het spoor en Groot Schuylenburg. De AH-vlaggen wapperden gezellig, want de voorstelling werd ook flink gesponsord door AH.
Er stonden zelfs AH dames uit de winkel op de Eglantier in de tent om ons welkom te heten. Na nog een sanitaire stop van Benthe ( die moet altijd even het toilet uitproberen, dan weet je maar of die het doet....) zochten we snel een plekje op de tribune. We vonden een mooi plekje, maar toen de lichten uit gingen en de muziek begon waren er nog best plekken vrij.
Het was een leuke voorstelling en Benthe en Brecht keken hun ogen uit. We zagen clowns, kamelen, honden en een spannende trapeze-act. De afsluiting was echt spectaculair, de acrobaat gleed nog even weg, waardoor de act dreigde te mislukken. Maar aangemoedigd door een enthousiast publiek pakte hij zich bij elkaar en werd het toch nog een geslaagde voorstelling.

















Geen opmerkingen:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails