zondag, augustus 03, 2008

Piratenfeest in Harderwijk

Naast een braderie, waar elk zich respecterend vakantieplaatsje wel een variant op bedenkt, was het ook "Piratenfestival" in Harderwijk ( een echte stad met alle respect) en daar kwamen wij eigenlijk voor. We vonden al snel de locatie en hadden een paar leuke uurtjes in het Hortuspark. Natuurlijk zijn we daarna ook nog even over de braderie gelopen, we moesten wel, om terug te komen bij het stationnetje voor het treintje naar de parkeerplaats. Benthe en Brecht scoorden nog een paar mooie sportschoenen ( Benthe hele stoere oranje en Brecht witte met roze, het tweede paar voor een euro!)
Het felbegeerde voetbalshirt vonden we helaas niet, de campingjongetjes en ook sommigen meisjes lopen er allemaal in en Benthe wilde dat natuurlijk ook, maar het vakantiegeld kon nog even in de portomonnee blijven broeien.
In het treintje naar de parkeerplaats had Brecht haar "moment of happyness". Op het bankje waar wij met de rug tegenaan zaten, zat een mevrouw met heel lang mooi krullend haar dat over het bankje viel en zo leek het net of Brecht zulke mooie krullen had. Brecht zat er lekker aan te friemelen en die mevrouw merkte niets of deed alsof, maar dan was zij vast een superijskonijn, want wij smolten.



Geen opmerkingen:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails