woensdag, augustus 06, 2008

Naar de Cannenburgh met Opa en Oma

Zoals ik vroeger met opa Timmerman naar de Cannenburgh ging en zelfs mee mocht helpen in het "souvenirwinkeltje" omdat opa "een vriend" van de Cannenburgh was en daar vrijwilligerswerk deed, zo mocht Benthe gisteren met opa en oma naar het kasteel in Vaassen.
Gezellig met opa en oma een broodje eten op de hei en samen het altijd leuke spelletje "ik zie, ik zie wat jij niet ziet en het is paars ( terwijl Benthe niet weet dat wat zij in haar hoofd heeft zitten "hei" is )doen.
Een ijsje eten bij Rooseboom in Gortel en foto's maken van opa en oma.
Samen met oma gek doen naast het standbeeld van Maarten van Rossum. Oma durfde zelfs bij de dode ridder op schoot te gaan zitten ( Benthe vond het eerst wel even eng, maar toen oma gekkigheid ging maken, durfde Benthe ook wel). Benthe maakte ook maar even een foto van al het afval dat in de kasteelgracht lag en begreep niet dat de mensen dat niet in de afvalbak gooien. Benthe leert net als wij vroeger dat je papiertjes en ander afval in de vuilnisbak gooit of aan mama ( of in dit geval oma) geeft.
Na afloop van de rondleiding door het kasteel kregen de kinderen een complimentje van de gids omdat ze zo goed geluisterd hadden en nergens aan hadden gezeten. Opa daarentegen kreeg een standje van de suppoost, omdat hij even zijn hand te rusten legde op een waarschijnlijk zeer oude stoel. Bedankt opa en oma voor deze gezellige dag!







Geen opmerkingen:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails