zaterdag, augustus 23, 2008

Het openingstheater op de Beerze Bulten

Ook dit jaar zijn we weer neergestreken op camping de Beerze Bulten in Ommen, ook dit jaar weer ANWB-camping van Europa.
Vorig jaar waren we er een weekje, dit jaar zelfs 2 weken.
Zaterdag de aankomstdag was het relatief rustig en na het inchecken konden wij naar het voor ons bekende plekje 636 rijden. In een paar uurtjes en zonder gemopper stond de Holtkamper en waren we klaar om vakantie te vieren. De meiden hadden geluk, er was nog tijd voor het zwembad na een patatje in het Giga Konijnenhol ( door Brecht steevast uitgesproken als het "konijnhóól"). Buurman Pieter vertelde later in de week dat zijn vriend Kees ( die ook 1 nachtje op de camping stond met zijn caravan) onderweg naar de camping al had gesmst met de vraag of Pieter al een konijn in z'n h.l had, maar dat was niet zo netjes van Kees.
Op de aankomstdag ( in principe de zaterdag) is er nooit theater, maar op zondag breekt het theaterfeest los. Na een hartelijke welkom door de vader en moeder van de Beerze Bulten: Bep en Jan Hagedoorn, werd er weer even een opfriscursus Beerze Bulten liedjes en -dansjes gedaan. Het was meteen weer leuk. Jammer alleen dat de echte Aart er niet was, maar zijn vervangers Stef en Pieter (in hetzelfde kostuum, maar met een andere naam), deden het niet minder goed. Aart, zo hoorden wij later, was al even ziek en kwam ook niet meer terug deze zomervakantie, maar volgende jaar zal hij er weer zijn, zo is ons beloofd!









Geen opmerkingen:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails