woensdag, september 08, 2004

Spiegels

Weer tijd voor een logje. Gisteravond vergadering en zo laat thuis dat ik geen zin meer had om achter de computer te kruipen.
Margriet had zich op de Oogstfair laten inspireren tot het maken van courgette-jam. In de keuken van ons kantoor stond een potje eigen-gemaakte jam met een pak toastjes er bij om te proeven en het smaakte erg lekker tot ieders verrassing. Voor wie het ook wil proberen: 625 gram gesneden courgettes en 250 gram gelei-suiker volgens de aanwijzingen op de verpakking bereiden tot een lekkere jam. Wie gaat de uitdaging aan?
Met Benthe vanmorgen op de fiets naar de stad geweest. Na het geklungel de vorige keer, ging het nu al een stuk makkelijker. Benthe naast mij neergezet ( voordeel dat Benthe nu alleen kan staan) en de buggy uitgeklapt. Benthe had ondertussen de scooter naast ons ontdekt en was zeer geinteresseerd in de trappers.
Op de terugweg even bij de Aldi binnengewipt en met Benthe in de winkelwagen een hele bak met regenlaarsjes overhoop gehaald op zoek naar de kleinste maat in de leukste kleuren, maar niet kunnen vinden. Wel een regenjasje gevonden in maat 92.
Jan heeft gisteravond de spiegels voor in de tuin een tweede verflaag gegeven en vandaag de randen gekit. Nu hebben we dus achter de tuinbank, deels verscholen tussen de klim-op twee spiegels hangen. Het was al te donker om nog een mooie foto te kunnen maken. Morgen dus even op het log kijken.
Benthe loopt nu spontaan van de tafel naar de openhaard en weer terug en staat al behoorlijk stevig op haar beentjes .

Geen opmerkingen:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails