maandag, september 27, 2004

De eerste schoentjes

Deze week zijn wij lekker vrij. Met zijn drietjes naar de maandagmorgenmarkt. Voor Benthe de eerste echte schoentjes gekocht. Benthe vond het maar niets dat de mevrouw van de schoenenwinkel aan haar voetjes zat te friemelen om de maat op te nemen. Maar het is uiteindelijk gelukt en Benthe heeft een paar echte stappers.
Het eten gaat steeds beter. Gisteren aten wij zuurkool met worst en ook Benthe vond het erg lekker. Af en toe een hapje van mama, maar ja een keer is het bordje leeg en dat vond ons meisje niet leuk. Gelukkig zat er nog wat in de pan.
Vandaag aten we rijst met kip Siam en gezellig aan tafel at Benthe lekker wat rijst mee. Ook de kiwi in stukjes ging erg goed. We hebben de dietiste morgen dus goed nieuws te melden!
Jan heeft een ware metamorfose ondergaan. Ik hoorde vanmorgen het scheerapparaat wel erg lang, dus ik maar eens even kijken en ja hoor, na 17 jaar is de snor er af ( ik heb Jan leren kennen toen wij allebei 14 jaar waren en toen had Jan al een snor, nou ja in ieder geval wat dons boven zijn lip). Het is even wennen en ik heb vandaag wel een paar keer erg moeten lachen, maar het zal een keer wel gewoon worden (grapje).

Geen opmerkingen:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails