zaterdag, september 04, 2004

Oogstfair

Eerst even kijken op de Oogstfair op het Hoogeland. Het werd al lekker druk en er was veel leuks te zien en te koop. Voor ons huis kochten we een blauw-wit-emaille huisnummer. Bij Eef haringen gehaald en deze bij oma Lieren opgegeten. Onderweg moesten we bij de spoorwegovergang nog even wachten op de stoomtrein van Lieren naar Apeldoorn. Dit weekend zijn ook de Stoomdagen.
Thuisgekomen heb ik nog even de herhaling van Zomergasten een beetje proberen te volgen. Jan heeft de ramen gewassen. Na het schilderen van de afgelopen tijd was dat hard nodig, maar we hadden nog even gewacht tot de kit goed uitgehard zou zijn.
Het tuinhuisje hebben we opgeruimd en de raampjes gewassen en twee oude zinken teilen aan de schutting bevestigd. Grappig!
Benthe heeft denken wij de Rode Hond, vandaag kwamen er allemaal rode vlekjes opzetten, eerst achter de oren en later op de buik en armen. Even gezocht op internet en de foto die wij vonden van een kindje met rode hond leek veel op de vlekjes van Benthe. Benthe heeft de afgelopen dagen natuurlijk ook al verhoging gehad en was een beetje hangerig. Allemaal symptomen die er bij schijnen te horen.
Nu aan het einde van de dag worden de vlekjes al weer minder... even aanzien.

Geen opmerkingen:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails