zondag, juli 06, 2008

Kofferbakverkoop

Ook dit jaar wordt er langs het Apeldoornse Kanaal op iedere zaterdag in juli en augustus een kofferbakverkoop gehouden. We hadden bedacht dit jaar 1 keer ook met de auto langs het kanaal te gaan zitten met wat oude- en wat nieuwe spullen.
Het was gistermorgen nog wel even spannend of we er wel op zouden kunnen, maar Jan wist uiteindelijk toch nog een blauw inschrijfformulier te bemachtigen en mocht rond 8:45 uur uiteindelijk het terrein op rijden en een plekje zoeken. Snel alles uitgepakt en uitgestald wat Jan en Opa de avond ervoor allemaal in de auto hadden gestouwd, want de eerste kopers liepen al rond.
We hebben best leuk verkocht, al ging het allemaal wel moeizaam en probeerden mensen wel heel erg af te dingen op mooie spullen om voor een dubbeltje op de eerste rij te kunnen zitten. Mijn zelfgemaakte cadeautjes trokken wel veel kijksters en de reacties waren ook erg leuk, maar uiteindelijk bleef het vooral bij kjken. Ik weet nu dat er wel "markt" voor is, maar dit was de verkeerde markt.
We hebben ons trouwens ook prima vermaakt achter ons kraampje: af en toe kwam er een roeiboot langs en voor de kraam zagen we ook van alles langs komen. Vooral veel vrouwen die al lopend met een puut shag in de hand een sigaretje aan het rollen waren ( zo ordinair...) . Om 15:00 uur was de markt afgelopen en gingen niet wij alleen met een auto vol weer naar huis.



Geen opmerkingen:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails