zondag, juli 06, 2008

Mini Smitjesdag

Vorige week zondag alweer waren we bij Hilde, René en Dieuwke op vakantiepark de Lunsbergen in Borger uitgenodigd. Rond 9:30 uur reden we samen met Opa en Oma hier van huis weg en na 2 sanitaire stops vanwege rioolproblemen bij het eerste tankstation waar we even wilden sassen, kwamen we om iets over 11-en aan bij de Lunsbergen. De Anema's stonden al bij de slagboom te wachten. Eerst lekkere koffie met een koek en natuurlijk even het huisje bekijken. We hebben lekker gespeeld, voetballen, badmintonnen het kon allemaal, want er was genoeg ruimte rond het huisje.
René en Oma gluurden nog even bij de buren, het huisje was niet bezet, dus dat kon wel even.
Na de lekkere broodjes 's middags is Jan met René en Hilde en de meiden wezen zwemmen. Een leuk bad en er waren in ieder geval 4 waterratjes bij.....
Zwemmen maakt hongerig, dus met z'n allen aan de patat, frikadellen en kroketten. Ging er best in! En toen de finale: de kinderdisco. Alle bekende campingliedjes kwamen langs en Benthe, Brecht, Dieuwke, Hilde en Oma deden fanatiek mee met Koos Konijn.
Maar ook aan elke leuke dag komt een eind, we moesten weer naar huis. De meiden sliepen al snel op de achterbank. Bedankt Hilde, René het was een leuke dag!



















Geen opmerkingen:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails