zaterdag, juli 12, 2008

9 juli 2008 Benthe 5 jaar!

Woensdag 9 juli was het dan eindelijk zo ver, Benthe werd al weer 5 jaar!
Rond 7 uur gingen Jan en ik al zingend naar de kamer van de meiden. Ze lagen nog zo lekker samen te slapen, maar ja we moesten nog wel ons verjaardagsprogramma afwerken om op tijd op school te kunnen zijn met z´n allen.
Benthe deed natuurlijk wel snel de ogen open, al moesten die even wennen aan de nieuwe dag. Brecht trok een oogje los en dacht...dikkedoei, ik draai mij nog even om....
Benthe had het uitpakken van de cadeautjes al snel te pakken en Brecht liet het kussen uiteindelijk ook los om Benthe te helpen en haar eigen cadeautje uit te pakken. Toen het dagelijkse ritueel, wassen, aankleden, ontbijten, tandenpoetsen en naar school. Op het plein stonden al meisjes uit andere klassen te roepen... Benthe, je bent jarig.. ja dat weet ik al lang zei Benthe!
De juf had een mooie muts voor Benthe gemaakt in de sportieve uitvoering en met d´r lievelingskleuren groen en geel.
De ijsjes voor de groep gingen in de vriezer bij meneer Wouter en de koeken voor de meesters en juffen vonden ook hun plekje om later uitgedeeld te worden.
´s Middags hebben we Benthe opgehaald met oma Dini en rond de thee kwam de rest van de visite. het was een gezellige verjaardag en Benthe had een leuke dag gehad zei ze ´s avonds!
















Geen opmerkingen:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails