zaterdag, april 05, 2008

Zwemles in de Sprenkelaar

Om verzekerd te zijn van een zwemlesplaatsje als je 5 jaar bent,adviseerde zwembad de Sprenkelaar ons om Benthe al met 4 jaar op de wachtlijst te laten plaatsen. Bijkomend voordeel is dat je de tijd op de wachtlijst gratis mag komen zwemmen samen met een betalende papa, mama, opa of oma.
We hadden er nog niet op gerekend, maar een paar weken geleden viel de brief met de uitnodiging om te komen zwemmen in de brievenbus. Benthe was natuurlijk helemaal blij en kon bijna niet wachten tot het dinsdag 1 april was.
Jan en ik gingen dinsdag 25 maart samen naar de informatieavond en hoorden daar alles over de verschillende flippers, kurkjes en alles wat er bij een goed georganiseerde zwemles komt kijken.
Afgelopen dinsdag ging Benthe voor de eerste keer naar zwemles. Opa is zo lief om op dinsdag met Benthe naar zwemles te gaan en omdat het de eerste keer was wilde mama natuurlijk ook wel graag mee.
We waren mooi op tijd en toen zwemjuf Roos ons kwam ophalen uit de hal kon het feest beginnen. Eerst liet juf Roos ons zien naar welke kleedkamer we toe moeten als het stoplicht op groen springt: de kleedkamer met de lichtblauwe flipper.
Toen snel uitkleden en onder de douche en in het water in het paddestoelenbadje ( voor baby's volgens Benthe).
Opa en mama hebben even wat gedronken in het restaurant en 5 minuten voor het einde van de les mochten we even komen kijken. Benthe deed lekker mee en zwom als een dolfijn rond de paddestoel. Het was echt leuk en nog niet aangekleed vroeg Benthe alweer: "hoeveel nachtjes slapen tot de volgende les?" Nog 3 nachtjes....

Geen opmerkingen:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails