woensdag, oktober 24, 2007

Tivoli

Van Aline, mijn stagiaire van vorig jaar, kregen wij vrijkaartjes voor Tivoli in Berg&Dal. Vandaag hebben we de kaartjes verzilverd. Met de TomTom reden we er zo naar toe ( nou ja bijna dan, want wat die mevrouw soms bedoeld met naar "links afbuigen" dat is ons niet altijd helemaal duidelijk, maar verkeerd gereden, ze helpt ons ook weer zo op de goede weg).
We waren er tegen 12:00 uur en het was niet druk, maar wel koud. We hadden ons allemaal warm aangekleed met verschillende laagjes, mocht het weer nog omslaan, maar al die laagjes hadden we ook wel hard nodig en het weer sloeg helaas niet om. Een muts en handschoenen waren dus ook best lekker geweest. We zijn overal in geweest en ik ben zelfs met Benthe in een soort "spider" en de achtbaan geweest. We stonden al eerder in de rij voor de achtbaan, maar toen besloot Benthe toch af te haken. Na de ritjes in de "spider" was Benthe er door heen en werd de achtbaan ook een makkie. Jan stond dizzy langs de kant en zag een beetje bleek om de neus. Het griezelhuis moest ik wel alleen in, niemand wilde met mij mee. Sch..ters!
Brecht was voor veel attracties nog een beetje te klein en door de vaargeul in het midden was het ook niet echt veilig om haar rond te laten lopen. Het personeel was wel erg kindvriendelijk en hulpvaardig en ook zij hadden het koud ( maar ze hadden wel allemaal handschoenen aan).
Het was een leuk en geslaagd dagje-uit en thuisgekomen in ons warme huis hebben we lekker pannenkoeken gebakken. MMMMMMmmmmmmm.




Geen opmerkingen:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails