zondag, september 23, 2007

Tennis met de Smitjes

Iedere derde zondag in september speelt het tennissende deel van de familie Smit een toernooi. Hoe lang ze dat al doen, weet ik niet meer precies, Oom Jan Vredeveld probeerde ons nog te interesseren voor een lesje familiegeschiedenis, maar ik geloof iets van 7 jaar.
Wij waren al wel eens vaker uitgenodigd om te komen kijken als niet-(meer)-tennissende familieleden, maar het was er nog nooit van gekomen.
We waren bang ons toch enigszins "zwakjes" te voelen als de sportieve tak van de familie fanatiek op de baan zou staan te tennissen. We hebben namelijk nogal wat fanatiekelingen in de familie en dat zijn niet eens de jongsten.
Maar ach, dit jaar dachten we kom op, het is vast ook erg gezellig langs de lijn en zijn we vroeg in de middag richting Duitsland gereden.
Sjaak woont daar met Brenda, Mette-Line en de tweeling Thijmen en Senna in het plaatsje Laar net over de grens.
Daar op de tennisbanen van de plaatselijke tennisclub wordt er dan flink gebald.
Laar vonden we nog niet 1-2-3, we zijn bij Coevorden dat dicht bij ligt, een paar keer heen en weer gereden en toen hebben we maar even info ingewonnen bij de benzinepomp. Eigenlijk was het toen heel eenvoudig....inderdaad... immer gerade....
De familie was al bijna klaar met tennissen, maar de finales moesten nog gespeeld worden.
De kindjes ( achterneefjes en -nichtjes) speelden gezellig in de speeltuin.
Na een verfrissende douche voor de sporters reden we met z'n allen naar het huis van Sjaak en Brenda. We hebben alles even mogen zien en het zag er erg mooi uit.
Roelie en Brenda hadden een compleet buffet klaar gemaakt met allemaal lekkere dingetjes.
Het was echt erg gezellig en tegen 19:30 uur reden we weer terug naar Apeldoorn.
Leuk hoor.... Volgend jaar houden we de 3e zondag in september zeker vrij!

Geen opmerkingen:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails