woensdag, juli 28, 2004

Winkelen

Miss Etam belde vorige week dat een door mij besteld shirt was aangekomen. Gepast, de maat was prima, maar helaas op de achterkant zat een gaatje. Verder gesnuffeld in de winkel en toch nog een ander leuk shirt en een broek gekocht. Rick was op zijn vrije dag van het KDV ook met zijn mama in de stad. Raar maar waar: dikke vriendjes op het KDV, maar nu keken ze niet naar elkaar om ( allebei een beetje moe misschien?).
Bij van Kinsbergen gezeten. Benthe sliep al op de weg daar naar toe, maar werd nog weer even wakker. Snel de fles gegeven in de verwachting dat ze daarna wel verder zou slapen. Niets was minder waar.
Ik ben ook weer een stampertje kwijt. We gebruiken cocktailstampers om de fles van Benthe goed door te roeren. Oma dacht bij het bij elkaar rapen van onze uitstalling op het terras: "dat stampertje is zeker van hier, maar wat raar we hebben niets gedronken waar een stampertje bij zat". Ik was naar het toilet en kwam er pas achter toen we al lang en breed weer aan het wandelen waren. Oma: "Ja, die jongen die op kwam ruimen keek ook al zo raar naar dat stampertje".
Terug naar de fiets, gehannes met de buggy, gelukkig was oma mee, want zo handig ben ik daar nog niet mee: kindje op de fiets, fiets vast houden, met de andere hand de buggy in elkaar klappen (dat wilde dus niet, want er bleek stof van de zitting tussen het inklapmechanisme te zitten) en stevig op de fiets zien te bevestigen. Wie heeft een handige tip? Als Benthe straks alleen kan staan wordt het natuurlijk al weer makkelijker, maar ja, dan kan ze er ondertussen ook van door gaan. Je blijft dus handen tekort komen in je eentje........

Geen opmerkingen:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails