zondag, maart 09, 2008

Nieuwe Schoenen

Hilde en ik kregen volgens mij altijd zo net voor Pasen nieuwe schoenen en met een mooie jurk of broek liepen we er dan op ons "Paasbest" bij.
Omdat ook nu halverwege maart, een paar weken voor Pasen, de nieuwe schoencollectie in de winkel bij Janssen op de Eglantier stond en we vorig jaar eigenlijk al in april te laat waren en de leuke schoenen toen al bijna niet meer (in alle maten) te verkrijgen waren en we dat dit jaar voor wilden zijn, gingen we gistermiddag naar de schoenwinkel voor nieuwe schoenen voor de meiden.
Ik had het van de week in de etalage al gezien, veel roze en wit, veel goud en zilver en geglim, dus we waren benieuwd hoe Benthe zou reageren. Nou, dat was duidelijk, op de meisjesafdeling was Benthe snel klaar. We hebben het nog geprobeerd, maar Benthe is nu eenmaal niet van het roze, goud en zilver en schoenen met fijne bandjes. En niets zo vervelend als moeten lopen op schoenen of in kleren die jezelf niet mooi vindt.
Dus gingen we bij de stoere schoenen kijken. De mevrouw van de winkel voelde Benthe goed aan en zocht met haar een mooi paar en het belangrijkste, een perfect passende schoen uit. Al ging Benthe wel een beetje raar lopen, maar dat lag niet zo zeer aan de schoen, maar meer aan het feit dat als er op je gelet wordt het dan wel heel lastig is om normaal te lopen. Benthe heeft nu al maat 29!
Brecht was ook gegroeid en de winkelmevrouw ging op zoek naar schoenen in maat 23.
Roze, rood, we hebben het allemaal gerpobeerd, maar de schoen op de foto sloot gewoon het mooiste aan en past ook wel heel goed bij de kleertjes van Brecht en anders dan wit en roze zijn deze schoenen niet zo besmettelijk en kan Brecht er lekker mee buiten spelen en klimmen en klauteren. Netjes opzitten is al vervelend genoeg als je groot bent, dus moet je als je bijna 2 bent gewoon lekker kunnen ravotten. Want daar is Brecht wel van!


Geen opmerkingen:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails