zondag, mei 21, 2006

Kraamzuster

Vandaag kwam Marjolein gezellig bij ons op visite en zo hadden we weer even een kraamzuster in huis. Hoewel Marjolein nog stage loopt in de kraamzorg deed zij als een ervaren kraamhulp Brecht in bad. Benthe werd door Marjolein flink aan het werk gezet met het opruimen van de kleertjes van Brecht.
Toen ik Benthe gisteren vertelde dat Marjolein zou komen vroeg Benthe of we dan ook pannenkoeken gingen eten en met de auto weg zouden gaan.
Tijdens het vorige bezoekje van Marjolein ( ik was toen hoog zwanger) waren we namelijk met de auto naar de stad - en net zo hard weer terug gereden, omdat we allebei onze portomonnee waren vergeten en we hebben toen ook samen met Marjolein pannenkoeken gebakken.
We zijn benieuwd wat Benthe zich van dit bezoekje zal herinneren: het in badje doen van Brecht,het wandelen en fietsen in het park, het eten van de heerlijke broodjes of het naar de bus brengen van Marjolein.
Dat naar de bus brengen heeft vandaag in ieder geval indruk gemaakt, want toen we op een later rondje met het fietsje weer langs de bushalte kwamen riep Benthe opnieuw: "Dag Marjolein".

Geen opmerkingen:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails