dinsdag, juni 22, 2004

Dinsdag 22 juni 2004

De moederfiets was toe aan de eerste servicebeurt, dus hebben we de fiets naar Brugman de fietsenmaker gebracht en daarna over de markt gelopen. Jan heeft een hippe 3/4 broek gekocht en we hebben erg gelachen met de verkoopster. Jan kwam uit het pashokje en leek net kuifje. Na wat stylingadviezen zag Jan er al een stuk hipper uit.

In Apeldoorn heeft Jan maar meteen een paar lekkere sandalen gekocht en kochten we bij Megamax een nieuwe digitale camera. Onze Olympuscamera is inmiddels een oudje. We hebben wel weer voor een Olympus gekozen, maar met duidelijk meer mogelijkheden.
Jan wist nog een mooi dealtje met de verkoper te sluiten ( dat denkt hij in ieder geval). Wel liet Jan bij Megamax zijn gloednieuwe sandalen staan, daar kwamen we pas achter toen we al lang en breed thuis waren. Gelukkig waren de sandalen gesignaleerd in de winkel en gaat Jan ze morgen ophalen.

Bij van Kinsbergen aten we een heerlijk broodje en maakten we de eerste foto's met de nieuwe camera. De aardige ober was erg gecharmeerd van mijn brilletje, maar had zelf ook een aardig exemplaartje op zijn neus.

Voor Benthe alvast verjaardagscadeautjes gekocht en bepakt en bezakt
( met 1 zak minder dan de we eigenlijk hadden) zijn we naar huis gegaan.

Benthe had nog maar weinig geslapen en sukkelde mooi in slaap, maar was al snel weer wakker.
Wij dachten slim te zijn door met Benthe in de kinderwagen nog even naar opa en oma Smit te lopen, maar Benthe viel niet in slaap en was nog erg actief bij opa en oma en zette iedereen aan het werk met een vreselijke luier.
Gelukkig had oma nog een schone pyama liggen en na even gezellig met Anita ( de buurvrouw van opa en oma) te hebben gekletst, zijn we terug naar huis gelopen. Benthe trok onderweg de sokken uit en gelukkig had ik dat op tijd in de gaten.
Benthe lag lekker in de kinderwagen te duimen en weer waren we hoopvol gestemd over het snel in slaap vallen, maar niets is minder waar. Benthe is nog steeds actief met de bierviltjes en de kip, terwijl het voetballen inmiddels is afgelopen. Dat wordt dus morgen lekker uitslapen ;)

Geen opmerkingen:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails