zaterdag, maart 24, 2012

Benthe in haar moestuintje

Deze zomer eten we groente uit het postzegelmoestuintje van Benthe. Sla en aardbeien, maar ook heerlijke munt en straks als het niet meer vriest aan de grond dan gaan ook de tomaatjes en paprika's in de bak.

2 opmerkingen:

kramam zei

Hoi Susan,
Gezellig om jouw blogs weer te lezen / zien!
Want 'elke dag een blog....' Het is meer 'alle blogs op een dag' . Nu verwacht ik wel wat meer continuïteit hoor:-)!
Die effecten in de foto's geven een mooie sfeer. Het lijken wel foto's uit de jaren zestig, toen ik nog 6 was.... gemaakt met de polaroid-instamatic of hoe het ook maar heette. mijn vader had zo'n ding.
Vannacht zomertijd.. het is dat ik het net hoor anders had ik het gemist. Ik dacht dat het pas volgendevweek was....
Liefs! Anita

kramam zei

Lieve Susan,

Ik reageer hier maar even op je berichtje. Wat lief dat je zo bezorgd bent. Doet me echt goed. Nu ben ik van nature nogal een angsthaas en erg voorzichtig. Maar Drenthe is zo prachtig en ik heb eindelijk de moed gevonden om wat verder van huis te gaan. Als het niet goed voelt dan ben ik ook zo weer weg. Al kan er altijd wat gebeuren en als je alleen bent... daar ben ik me heel erg van bewust. Laatst ben ik gevallen, gewoon hier bij De Braak. Daar ben ik wel van geschrokken. Ik struikelde maar mijn andere voet bleef ook haken. Ik kukelde pardoes voorover, op mijn camera. En ik ben nogal een strompelaar... vandaar dat ik op oneffen grond heel goed kijk en voorzichtig ben. En toch wil ik er meer op uit. Goed plannen even nadenken en geen gekke dingen doen... en dan moet het kunnen. En niet op hele rare tijden in donkere bossen lopen. Dat doe ik niet hoor.
Zullen we een keer iets afspreken en bij 't Loo gaan wandelen? Ik heb nu nog alle tijd!
Lieve groet,
Anita

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails