zondag, juli 11, 2010

Benthe 7 jaar!

Vrijdag werd Benthe 7 jaar, 7 jaar al weer! Benthe had al maanden geleden ( zo gaat dat in huize van de Hel) haar verjaardagswensen doorgegeven. Nou ja, wensen, eigenlijk had Benthe maar 1 grote wens, maar dat was dan ook wel een hele grote; een stuntfiets.
Papa, mama, opa en de 2 oma's deden al het verjaardagsgeld bij elkaar en kochten samen een mooie stuntfiets voor Benthe. Brecht zat ook in het complot en riep de hele tijd tegen mij: "het is hons geheim hé", maar ik vermoed toch dat er hier en daar wel wat hints zijn losgelaten. Toch was de verrassing vrijdagmorgen, toen iedereen zich op het veldje verzameld had, niet minder groot, toen Benthe de theedoek
( die even als blinddoek had gediend) afdeed en haar nieuwe, echt coole stuntfiets met hangslot en pegs ( van die voetsteuntjes aan het voor- en achterwiel) zag staan.
Met een taart met kaarsjes ( die we 's morgens nog helemaal vergaten), gezellige visite, verjaardagskaarten, mooi weer en een zwembadje in de tuin werd het een hele leuke verjaardag!





Geen opmerkingen:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails