maandag, maart 01, 2010

Brecht 's eerste dag op school

Eindelijk mocht Brecht vandaag naar school. Brecht was er helemaal klaar voor. Nieuwe tas, nieuwe beker en de oude broodtrommel van Benthe, maar wel van Dora.
Om 8:15 uur liepen we gezellig samen naar school. De deur was nog niet open, maar na even wachten mocht Brecht naar binnen. Het naambordje van Brecht op de kapstok konden we eerst helemaal niet vinden, maar dat kwam misschien omdat de juf Brecht's naam wat anders had gespeld ( Bregt ) en we er daarom overheen keken.
Brecht stiefelde vervolgens gezellig achter Mandy de klas in en ging op zoek naar iets leuks om te doen: kleien. Juf Natasja en juf Annemiek kwamen gezellig even kijken bij Brecht aan het tafeltje, maar Brecht ging onverstoord verder alsof het allemaal altijd al zo was geweest. Nog een knuffel en een kus en ons meisje begon aan haar eerste dag op school en zo te horen vanmiddag van Brecht en de juf is dat prima gegaan. Lieve Benthe was nog wel even tussendoor door het raam naar Brecht wezen kijken, maar volgens Benthe had Brecht: "het keurig netjes gedaan in de klas hoor mam".





Geen opmerkingen:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails