zondag, mei 25, 2008

Op de fiets naar 't Leesten


Van de week belde Fietsverkoper Jan van Fietsplus in Apeldoorn dat mijn "Personal Bike" was geleverd en dat de mannen van de werkplaats de fiets woensdag gingen monteren en voorzien van al mijn speciale wensen.
Zaterdagmorgen reden we op de fiets naar de fietswinkel in de buurt van de Europaweg om mijn "Moederfiets" in te ruilen voor mijn nieuwe Batavus.
De fiets was klaar, maar het kinderzitje moest nog even overgezet worden en de fietsenmaker was ook zo lief om de kilometerteller te installeren.
Nadat alles afgerekend en geadministreerd was ( voor de verzekering) besloten we om nog een stukje verder te fiesten richting 't Leesten. Het was heerlijk fietsen, al was het klimmetje op de Otterloseweg tussen de Cantharel en het Leesten best even aanpoten met Benthe achterop en een bijna niet te tillen tas ( inclusief nieuw zitje voor op Jan's fiets).
Op het Leesten hebben we lekker wat gegeten, gespeeld en gekletst en via de bossen achter het Spelderholt zijn we naar oma Dini in Lieren gefietst. Daar hebben we lekker in de schaduw zitten luieren en heeft Jan zich nog even flink in het zweet gewerkt met het grasmaaien. Benthe en Brecht hebben lekker met een emmer water gekliederd en balspelletjes gedaan met een met water gevulde fles. Dat was lekker lachen!
Om vijf uur reden we weer naar huis en na al dat fiesten ( toch nog 24 kilometer) smaakte de BBQ erg lekker!




Geen opmerkingen:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails