zondag, december 02, 2007

Sinterklaas bij UPS 2007

Ook dit jaar zou Sinterklaas met zijn Pieten de kindjes van de Apeldoornse UPS medewerkers komen verrassen. 1 december om 11:00 uur werden we verwacht in Hotel Apeldoorn.
Barbera was weer helemaal in haar element en zong en jumpte er flink op los met de kindjes. Benthe en Brecht deden lekker mee en Benthe zorgde er goed voor dat Brechtje alles goed kon zien. Hand in hand begaven ze zich tussen de andere kindjes.
Sinterklaas zou ook dit jaar met een UPS auto aankomen, maar er ging natuurlijk weer wat mis. Sinterklaas zat niet in de eerste UPS auto. Hij was in de verkeerde auto gestapt ( er staan er ook zo veel aan de Kleine Fluiterweg) en moest nagebracht worden ( ja dat gebeurd weleens met pakketjes).
Sinterklaas had zijn grote boek bij zich, maar van alles wat er over de kindjes van de Hel in zou moeten staan, werd er eigenlijk niks gezegd. Brecht vond het allemaal maar eng, Benthe durfde nog wel bij Piet op schoot en Sinterklaas een handje geven was ook easy to do. Een liedje zingen ging te ver. Piet dacht nog even dat mama Susan geen liedje had geoefend met Benthe, maar dat was niet waar. Benthe zei: "Ik kan het wel, maar ik wil het niet". Duidelijke taal!
Het wachten was lang, want er waren heel veel UPS kindjes, maar toen iedereen dan aan de beurt was geweest en een cadeautje had gekregen, mochten alle kindjes tegelijkertijd hun pakje openmaken. Benthe kreeg de "Toren van Pisa" ( dat spel van de Honeymoonquiz) en Brecht kreeg de dierensalon van Little people ( het dorp breidt zich flink uit).
Het was een gezellige ochtend! Bedankt UPS










Geen opmerkingen:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails