zaterdag, november 24, 2007

Holtkamper Fotowestrijd






Een paar weken geleden kregen wij van Jelle Holtkamp via de mail een persoonlijke uitnodiging om naar de uitreiking van de Holtkamper fotowedstrijd 2007 op 24/11/2007 in Bunnik te komen.
Jan had namelijk deze zomer enthousiast een paar foto's ingestuurd.
Vanmiddag was het dan zo ver. Brechtje bleef lekker bij opa en oma en Benthe ging gezellig mee.
Aangekomen in Bunnik kregen we een badge met onze naam en het type Holtkamper waarmee wij kamperen en werden we persoonlijk welkom geheten door meneer en mevrouw Holtkamp, hun zoon Jelle en dochter Seline ( zij verkocht ons vorig jaar de Holtkamper Astro Membrane).
Benthe mocht meteen meelopen naar de kinderhoek en wij werden voorzien van koffie en thee. We hebben lekker rondgekeken, alle genomineerde foto's (waaronder 3 van ons) bekeken, gepraat met meneer Holtkamp, hij deed ons nog wat handige tips aan de hand en was zeer geinteresseerd in onze ervaringen en wensen als kampeerders.
Om 14:30 begon het officiele gedeelte. Jelle vertelde ons eerst wat over de historie van het bedrijf. Daarna begon de prijsuitreiking: meneer en mevrouw Holtkamp gingen boven op het deksel van een Holtkamper staan en ook de prijswinnaars mochten er bij komen staan om hun prijs ( een vergroting van de winnende foto) in ontvangst te nemen.
Er waren eervolle vermeldingen en winnaars in verschillende categorien. Voor ons helaas geen eervolle vermelding of prijs maar we hebben wel een hele leuke middag gehad. Het was erg gezellig en er was aan alles gedacht.
Ook volgend jaar is er weer een fotowedstrijd: dus nieuwe ronde, nieuwe kansen: we doen zeker weer mee!

Geen opmerkingen:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails