woensdag, april 04, 2007

Paaseieren schilderen

In de Intra-tuinfolder die dinsdagavond bij ons in de bus lag stond dat er in elke vestiging op 4 april van 14:00-16:00 uur paaseieren geschilderd konden worden.
Nou dat leek ons wel leuk. Brechtje sliep even bij opa en oma in het logeerbedje en Benthe en ik op pad naar Intra-tuin.
Benthe had ik al enigszins voorbereid op een teleurstelling: "Mama weet niet helemaal zeker of het ook Paaseieren schilderen is bij onze Intra-tuin , maar we gaan gewoon even kijken.......".
We hadden geluk! In het restaurant stonden gezellig aangeklede tafels klaar voor de kindjes om te schilderen. Benthe wilde liever niet bij de andere kindjes zitten, die waren wat groter, en koos voor een tafeltje alleen met mama. We mochten 2 witte eieren beschilderen. Benthe had er duidelijk handigheid in, want met veel deskundigheid draaide zij het ei heel professioneel in het rond. "Van Joyce geleerd".
Benthe kreeg lekkere limonade en mocht in het tuincafé op zoek naar een chocolade paasei: wij hoefden niet ver te zoeken. Bij ons op het tafeltje stond een pot met een plantje en daar zat het ei in verstopt.
Toen we weg gingen vroeg Benthe heel netjes aan het meisje van het eierschilderen om een zakje: "Hebt u een zakje ?" De eieren in het papierenzakje doen verliep wat onhandig. Benthe had het zakje aan de bovenkant vast en gooide zo het ei erin, het zakje viel op de grond, allemaal barstjes.....
Geinspireerd door Intra-tuin staan er nu 20 witte eieren te wachten op het aanrecht om beschilderd te worden......

Geen opmerkingen:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails