donderdag, augustus 10, 2006

Een weekendje weg: Landgoed 't Loo Oldebroek

Afgelopen weekend waren wij met de oma's en opa op Landgoed 't Loo bij Oldebroek. We hadden een heerlijk huisje met 3 slaapkamers en 2 badkamers. Het was prima weer om wat te ondernemen. Het park had een zwembad en een plas waarin ook gezwommen kon worden en we hebben ons dan ook goed vermaakt. Zondagmiddag kwamen Hilde en René en Dieuwke ook even gezellig aan.
Oma Dini is zondagavond weer naar huis gegaan, en wij zijn met opa en oma Smit maandag nog een dagje naar het Dolfinarium in Harderijk geweest. Daar werden we overvallen door een stortbui, net toen we bij de Lagune waren en er weinig mogelijkheden om te schuilen waren. Opa vond een hokje waar het sterk naar vis rook en waar dus waarschijnlijk het eten voor de dolfijnen wordt bereid. Er stond een bordje verboden toegang op het hek, maar we zijn toch maar even zo brutaal geweest om de kinderwagen met Brecht daar even te parkeren.
Het was gezellig zo'n weekendje weg met de oma's en opa.

Binnenkort gaan we naar Landal Greenpark 't Land van Bartje bij Borger. Ook dan komen de oma's en opa een paar nachtjes slapen. We hebben er zin in.

Geen opmerkingen:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails