dinsdag, juli 25, 2006

Waterpokjes deel II

Afgelopen zondag zijn we weer wezen zwemmen. Dit keer kon Jan ook gezellig mee.
Bij Brecht zagen we vrijdag al de eerste pukkeltjes verschijnen. Zijn het warmte pukkeltjes of niet? Een paar dagen verder weten we inmiddels beter. Brechtje zit er helemaal onder en dat ziet er erg zielig uit. Ook Brecht heeft het waterpokjes-virus niet kunnen weerstaan. Of Brecht het nu nog een tweede keer krijgt nu ze zo jong al waterpokjes heeft? Daarover zijn de meningen verdeeld. Maar misschien zorgt de heftigheid van de pokjes wel voor zoveel antistoffen dat Brecht ervoor het leven tegen beschermd is.
Brechtje zit trouwens niet alleen onder de waterpokken. Ook baby Noor, baby Thomas en Lars delen mee in de vreugde, de één wat meer dan de ander.

De foto van de benen van oma van onderuit de Nivea-omkleedcabine is een verhaal opzich. Wij vonden het wel heel stoer dat oma zich daar durfde om te kleden.
De cabine is bedoeld voor de zwemmers die zich even snel bij het bad willen aan- en uitkleden, de echte fanatiekelingen. Maar oma dacht: waarom zou ik zover lopen als je zo dichtbij ook in je badpak kunt springen zonder gedoe met handdoeken of andere trucs om je zo onopvallend mogelijk om te kleden ( maar daardoor juist vaak opvallend). Wel helemaal in de ronding van het hokje gaan staan, anders heeft heel zwemmend Apeldoorn vanuit het diepe bad zicht op ..........Maar natuurlijk is oma zo slim.

Geen opmerkingen:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails