zondag, november 27, 2005

Sinterklaas bij UPS

Zaterdagmiddag kwam Sinterklaas bij UPS. In de kantine van Hamer( het installatiebedrijf) was het al erg gezellig toen wij binnen kwamen. Iedereen was in afwachting van de Sint en zijn Pieten. Er was lekker drinken en overal lagen pepernoten, taai-taai, spekkies en schuimpjes: smullen dus.
Nadat we flink hadden gezongen kwam Sint samen met zijn Pieten de kantine binnen. Toch wel een beetje eng, Sinterklaas zo in het echt.....maar Benthe zat veilig bij mama op schoot en zong goed mee met de liedjes.
Sinterklaas had een groot boek en daar stonden alle namen van de kindjes in. Ieder kindje kreeg een cadeautje en Sinterklaas had met de kindjes afgesproken dat iedereen zou wachten met het openmaken tot dat alle kindjes iets hadden. Toen telde Piet tot 3 in het spaans en werden de pakjes opengescheurd. Benthe kreeg een mooie legodoos met duplo-blokjes. Piet kwam nog wat pepernoten rondbrengen en vroeg aan Benthe: "Heb jij al pepernootjes gehad?" Benthe zei naar waarheid: "Ja".
Toch hield Piet nog een hand met nootjes en 1 schuimpje voor. Piet had verwacht dat Benthe alles zou pakken, maar Benthe pakte keurig alleen het schuimpje . Waarop Piet zei: "dus die droge pepernoten laat je liggen?"
Sinterklaas moest snel weer weg, dus wij met z'n allen zingen: "Dag Sinterklaasje......" Op weg naar de uitgang had Sint nog een onderonsje met Benthe.
Het was erg leuk.

Geen opmerkingen:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails