dinsdag, februari 15, 2005

Brand in Antwerpen

Dit weekend waren we in Antwerpen. Zaterdag nog lekker even geshopt en overal een beetje gekeken. Lekker eten bij de Italiaan. Benthe kreeg flink veel aandacht.
Hé Bella!
En wat hadden wij weer...... Brandalarm om 1:30. In diepe slaap waren we al snel niet meer. Het meest belangrijke, onze Benthe, hebben we met slaapzak en al in de jas gehesen. Toen portomonnee, telefoon,luiers, drinken en eten en met blote voeten in de schoenen snel naar beneden via de brandtrap ( gelukig waren we al een beetje getraind door het valse brandalarm in het hotel de nacht voor de trouwdag van Hilde en René en hadden we alles voor het grijpen klaarliggen). We konden nog maar 1 kant op, terwijl ik 's avonds nog had gekeken welke kant wij op moesten lopen, maar die deuren zaten dicht.
Het brandalarm was inmiddels gestopt, maar wel hoorden wij heel veel sirenes aankomen. Het was menens. Brand op onze verdieping, uiteindelijk viel het mee en mochten we nadat het sein brandmeester was afgegeven terug naar de hotelkamer.
Dat was dus een spannend nachtje, maar we hebben toch nog wel even lekker geslapen met z'n 3tjes in het tweepersoonsbed.

Geen opmerkingen:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails